Het Vondelpark Informatie Punt zoekt vrijwilligers voor het nieuwe seizoen

De Stichting Hart voor het Vondelpark is op zoek naar vrijwilligers die als gastvrouw of gastheer het Vondelpark Informatie Punt (VIP) willen bemensen. Het Vondelpark ontvangt jaarlijks zo’n 10 miljoen bezoekers en er vinden tal van activiteiten plaats. Vanuit het VIP speel je als gastvrouw of heer een belangrijke rol om iedere bezoeker van informatie te voorzien. Om al deze mensen te woord te staan en gastvrij te ontvangen kunnen zij weer versterking gebruiken. De werkzaamheden bestaan uit het geven van informatie over het park en lopende activiteiten, het verkopen van souvenirs en plattegronden waarvan de opbrengst ten goede komt aan het Vondelpark en overige werkzaamheden in overleg.

De werktijden zijn gedurende april tot en met oktober een dagdeel of meer, te verdelen van woensdag/ donderdag tot en met zondag van 12.00-14.30 en van 14.30-17.00 uur.

Zij zoeken mensen die klantvriendelijk en representatief zijn, over goede contactuele eigenschappen beschikken en de Nederlandse en Engelse taal goed beheersen (overige talen is een pluspunt).

Wat krijg je ervoor terug: werken op één van de mooiste levendigste plekken in Amsterdam, een hecht team van enthousiaste mensen, goede begeleiding en aandacht, een zinvolle en leuke ervaring waarbij je tal van mensen van over de hele wereld te woord staat en de kans krijgt om het prachtige park en omgeving te promoten en niet te vergeten een aantal gezellige bijeenkomsten met het vrijwilligersteam per jaar.

Interesse? Stuur dan een mail met korte motivatie en je contactgegevens naar vip@vondelpark.com of bel 06-30696449 of kijk op www.vondelpark.com.

0 Shares