Hey Cha een sensatie op zowel Instagram als Gelderlandplein

Op winkelcentrum Gelderlandplein zit al geruime tijd Hey Cha, een Bubble Tea en Bingsu shop. De eigenaresse van Hey Cha heeft het fenomeen Bubble Tea in Amsterdam op de kaart gezet door in de Kalvertoren de eerste zaak in zijn soort te openen.

Bubble Tea is thee met een toevoeging van ‘smaakparels’, deze geven een aparte smaak en gevoel in je mond. De ingrediënten van de Bubble Tea zijn veelal natuurlijk en van hoge kwaliteit, de melk wordt bijvoorbeeld van een lokale en biologische boerderij betrokken. Naast Bubble Tea verkoopt men ook een ruim assortiment Bingsu, een Koreaanse delicatesse bestaande uit een combinatie van schaafijs, toppings en vers fruit.

De meest recente toevoeging aan het assortiment zijn de instant noodles, een trend uit Zuid-Korea. Er is een ruim assortiment noodles die klanten ter plekke klaar kunnen maken en kunnen afmaken met diverse toppings. De noodles bereid je in een paar minuten zelf met een van de twee instant noodle heaters en de speciale instant bowl. Er is een zeer ruime keuze in de toppings. Vegetarisch, vegan, halal en glutenvrij behoren allemaal tot de mogelijkheden. Wanneer iemand een glutenallergie heeft, dan is het ook mogelijk om zelf glutenvrije noodles mee te nemen.

Inmiddels is de goede kwaliteit van de producten van Hey Cha ook opgevallen bij diverse foodbloggers en staan TikTok en Instagram vol met kleurrijke foto’s en lovende recensies.

Meer informatie: www.heycha.nl

0 Shares