Hulp aan huis ontvangen, hoe pak je dat aan?

Heeft u hulp nodig thuis maar weet u niet hoe u dat aanpakt? Zoveel aanbod, maar hoe kies je het beste? Buurtorganisaties, vrijwilligers, hulp via de WMO of toch dure particuliere hulp? Fijn dat het er is, maar de juiste hulp vinden kost veel tijd, er is een wachtlijst, of uw gangbare hulp doet maar 1 type klus. Dat kan makkelijker!

Heeft u al gehoord of gelezen over Beep for Help? Beep for Help is een jong Amsterdams bedrijf dat direct hulp aan huis biedt voor mede-Amsterdammers. Heel simpel te boeken via de telefoon of via de website, zonder wachtlijsten of indicaties.

Omdat wij graag persoonlijke service bieden, kunt u ons nu zelfs bezoeken om kennis te maken of om iets te vragen. Beep for Help zit sinds september op de Zeilstraat in Amsterdam Zuid. Onze deur staat elke werkdag open.

Voor wie is Beep for Help?

Beep for Help helpt mensen die het huishouden niet zelf kunnen of willen doen, of mantelzorgers die meer tijd voor zichzelf willen of voor degene die zij helpen. Heeft u net iets gebroken en lukt het allemaal even niet thuis? Zit u midden in een verbouwing of verhuizing en kunt u wel een handje hulp gebruiken? Geen nood, schakel Beep for Help in. Voor een keer of vaker, net wat u uitkomt. Wat voor soort werk doen we voor u? Wij helpen met opruimen, schoonmaken, de was doen, boodschappen doen, koken, tuinieren, het ophangen van een lamp of welk klusje u dan ook heeft liggen. En allemaal zonder wachtlijsten of indicaties.

Wat kost dat?

Het starttarief is €3,60 en daarna betaalt u €0,36 per minuut. Dat komt op €25,20 voor het eerste uur en €21,60 vanaf het tweede uur. U bepaalt zelf hoe lang wij u helpen, want u betaalt per minuut. Op die manier betaalt u nooit te veel. Onze helpers zijn betrouwbaar, want ze hebben een Verklaring Omtrent Gedrag overlegd, hebben een training gevolgd en zijn geselecteerd op vriendelijkheid en behulpzaamheid. We begrijpen dat uw huis uw thuis is en zullen dat met respect behandelen. Een veilig gevoel.

Hoe kan ik hulp boeken?

U boekt hulp zoals u het wilt. U boekt telefonisch op 020 224 6005, u kunt de app downloaden in de Playstore of App Store of u kunt boeken via de website beepforhelp. nl . Het enige dat u nodig heeft is een e-mailadres. Dat e-mailadres mag ook van een familielid of een ander zijn. Beep for Help is nu een jaar actief in Amsterdam. We bedienen heel Amsterdam, Duivendrecht en Diemen. Vele honderden tevreden hulpaanvragers gingen u voor. Wat ons echt opvalt is dat mensen terugkerend hulp boeken en blij zijn met de service. Mocht er een keer iets niet helemaal volgens verwachting verlopen dan zoeken we altijd samen naar een oplossing.

Ons nieuwe kantoor heeft een mooie etalage en is huiselijk ingericht met een lekker zitje en nodigt uit om te praten. U kunt er onze app bekijken, zien hoe we werken en folders meenemen. Verder hebben we het plan om elke maand een laagdrempelige inloop te houden. Dan gaan we het hebben over bijvoorbeeld internet, Facebook of Whatsapp, wat kun je ermee? Of misschien heeft u zelf een idee voor de inloop? Uw ideeën zijn waardevol voor ons.

Ontmoet Beep for Help op de 50Plusbeurs

Gaat u toevallig naar de 50Plusbeurs in september? Deze is van dinsdag 12 tot en met zaterdag 16 september in de Jaarbeurs in Utrecht. Beep for Help heeft daar ook een stand. We zullen enquêtes houden met de bezoekers. Alles om meer te weten te komen over wie we kunnen helpen en aan welke hulp behoefte is. Heeft u zin in een gezellig dagje uit op de 50Plusbeurs, kom dan zeker even langs op onze stand. Als u mee heeft gedaan aan de vragenlijst draait u aan het prijzenrad en gaat u naar huis met een leuke prijs. Hopelijk tot gauw op de 50Plusbeurs.

Kort samengevat: zoekt u makkelijk en direct hulp voor diverse soorten klussen voor een schappelijk tarief en wilt u nergens aan vast zitten? Beep for Help is er voor u.

Boek nu uw hulpaanvraag via telefoon 020 224 6005, de website beepforhelp.nl, download de app in de Google Playstore of Apple store. Zo makkelijk kan hulp aanvragen zijn. Profiteer nu in september van 1 uur gratis hulp bij uw eerste aanvraag.

Of zien we u op kantoor? Het adres is Zeilstraat 44, 1075 SJ Amsterdam. We zijn elke werkdag te bezoeken tussen 09.00 uur en 17.00 uur. Tot ziens!

0 Shares