Intieme optredens op PopUp Podium in De Hallen Studio’s

Vanaf 5 juni as. is Amsterdam een nieuw, coronaproof podium rijker: het PopUp Podium in De Hallen Studio’s. Het PopUp Podium biedt een podium voor Nederlandse artiesten en theatermakers, in een prachtige locatie die zich hiervoor uitstekend leent. Aan Wouter Hamel, Loïs Lane en het beroemde Matangi Quartet de eer om de eerste optredens te verzorgen.

Iedere avond treden twee artiesten of gezelschappen op. Zij zijn beiden twee keer per avond te zien, om 20:00 en 22:00 uur. De programmering is heel gevarieerd, van popmuziek tot klassiek, maar ook jazz, theater en stand-upcomedy. Zo staan in juni behalve Hamel en Loïs Lane bijvoorbeeld ook Mike Boddé en Leoni Jansen op de planken. Er is veel klassieke muziek met o.a. Club Classique en het Atlantic Trio met zanger Maarten Koningsberger, maar ook Zuid-Amerikaanse muziek met Trio Galantes en Joodse muziek door Niki Jacobs. Ook comedian Greg Shapiro – o.a. bekend van het beroemde Zondag met Lubach-filmpje Netherlands Second – is in juni te zien en Tony Neef, Maaike Widdershoven en Ruud Bos presenteren hun programma Weet je nog wel, vol liedjes uit het Nederlands cultureel erfgoed.

Evenementenlocatie De Hallen Studio’s is ruim opgezet, waardoor iedereen voldoende afstand tot elkaar kan bewaren. Dit doet niets af aan de uitstraling van de locatie: de aankleding en het karakter van het gebouw zorgen voor een intieme jazzclubsfeer. In ieder van de twee ruime studio’s kunnen in juni 30 mensen en vanaf juli 100 mensen samenkomen om van een voorstelling of optreden te genieten. Er is een bar waar drankjes en snacks gehaald kunnen worden, en voorzieningen zoals toilet en garderobe zijn toereikend aanwezig en ruim opgezet. De Hallen Studio’s beschikken ook over een coronaproof luchtverversingssysteem, dat extra veiligheid biedt. Alles is dus aanwezig voor een onbezorgde en bijzondere avond!

Kaartverkoop gaat uitsluitend via de website van het PopUp Podium (www.popuppodium.com). Wie geïnteresseerd is om zelf op te treden, kan contact opnemen met De Hallen Studio’s via 020 – 8208206 of info@dehallenstudios.nl.

Foto Matangi Quartet gemaakt door Studio Oostrum

0 Shares