John en Natascha uit Amsterdam-Zuid verrast met 100.000 euro van BankGiro Loterij

Een droom is werkelijkheid geworden voor John en Natascha uit Amsterdam-Zuid. Zij hebben in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 100.000 euro gewonnen.  Om het nieuws nog even geheim te houden, werden John en Natascha afgelopen week met een smoes uitgenodigd bij het EYE filmmuseum. Daar stond Jamai, ambassadeur van de BankGiro Loterij, klaar om John en Natascha te verrassen met de cheque.

John en Natascha zijn compleet verrast: “We kunnen eindelijk weer naar het mooie Marbella waar wij zo graag komen. Dit hadden we niet aanzien komen. We zijn er echt heel bij mee.”

Ambassadeurs BankGiro Loterij blijven even thuis
Afgelopen week reikte Jamai deze cheque in het EYE filmmuseum uit. Vanaf deze week slaat de loterij die feestelijke uitreikingen voorlopig over vanwege de voorschriften rond het coronavirus. Winnaars worden telefonisch of per brief op de hoogte gesteld van het goede nieuws.

EYE filmmuseum en de BankGiro Loterij
John en Natascha uit Enschede werden verrast met de cheque bij het EYE filmmuseum.

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met minimaal 40 procent van ieder lot dragen 700.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2020 een recordbedrag van 84,3 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

0 Shares