Kinderdagverblijf Het Troeteltje geopend in Van Ostadestraat

Sinds begin maart heeft Amsterdam Zuid er een nieuw kinderdagverblijf bij: Het Troeteltje. Het kleinschalig en huiselijk ingerichte kinderdagverblijf is te vinden aan de Van Ostadestraat 13-O en heeft plek voor kinderen van 0 tot en met 4 jaar.

“Ik ben het kinderdagverblijf begonnen vanuit de visie dat ieder kind uniek is en elke kind telt. Het Troeteltje kijkt vanuit een open-minded visie naar het jonge kind. Wij zijn er om de natuurlijke ontwikkeling van ieder kind op zijn eigen tempo te laten verlopen en te stimuleren”, vertelt eigenaresse en pedagoge Ezgi Kus (38).

Het Troeteltje heeft plek voor in totaal zestien kinderen, die worden opgevangen door een ‘stabiel en liefdevol team’, aldus Ezgi. “We hanteren een verticale setting. Dat betekent dat jongere en oudere kinderen door elkaar lopen. Hierdoor ontstaan stimulansen voor de sociale vaardigheden, omdat de kinderen leren met elkaar rekening te houden. De groep is prikkelarm ingericht en er word elke dag vers/biologisch en vegetarisch gekookt.”

Het pand waarin Het Troeteltje is gevestigd, is geheel gerenoveerd en beschikt over een tuin van 60 vierkante meter. “Tevens willen wij alle kinderen die in april en mei zullen inschrijven of starten gratis ‘twee bonusdagen’ cadeau geven, die in 2024 kunnen worden gebruikt”, besluit Ezgi.

Voor meer informatie: www.hettroeteltje.nl

0 Shares