kunstRUIM Centrum Oost – 16 & 17 november 2019

In het weekend van 16 en 17 november 2019 organiseert kunstRUIM in het Hyatt Regency Hotel en het Dr. Sarphatihuis aan de Roeterstraat het evenement “kunstRUIM Centrum Oost”. Tijdens dit evenement zullen 32 professionele beeldend kunstenaars die werken en/of wonen in de Plantagebuurt, Weesperbuurt en de Kadijken hun werk laten zien aan een (inter)nationaal publiek. Toegang is gratis, open van 11-17 uur op beide dagen.

De deelnemende beeldend kunstenaars zullen zelf actief een bijdrage leveren aan de organisatie en de promotie van hun werk. Zij zullen bijvoorbeeld actief op zoek gaan naar sponsors en het evenement via alle mogelijk manieren verkopen via de (sociale) media. Daar krijgen de deelnemers veel voor terug: de mogelijkheid om zichzelf en hun werk te presenteren op mooie locaties, de presentatie van hun werk en korte bio op de website www.kunstruim.amsterdam en publiciteit via diverse media (kranten en sociale media).

In het Hyatt Regency Hotel zullen de conferentiezalen ter beschikking gesteld worden, het Dr. Sarphatihuis zal het monumentale Atrium omgetoverd worden tot een waar kunstparadijs. De organisatie van kunstRUIM is blij met deze locaties en verwacht een mooi spektakel!

kunstRUIM Centrum Oost wordt ondersteund door het Dagelijks Bestuur van Stadsdeel Centrum.

0 Shares