Beleef een Magische Nacht op Camping Cobra!

Ben je klaar om een nacht door te brengen in een museum, omringd door kunstwerken en met 80 andere avontuurlijke campingbezoekers? Dat kan tijdens Camping Cobra, op de nacht van 27 op 28 oktober in het Cobra Museum.

Tijdens dit avontuur blijft het Cobra Museum de hele nacht open voor kinderen en hun (groot)ouders. De tentoonstelling “De Vrijheidsschreeuw!” wordt omgetoverd tot een slaapplaats. Neem je eigen matrasje, slaapzak en zaklamp mee en kies je favoriete plekje tussen de kunst.

’s Avonds staan er leuke activiteiten op het programma, waaronder een filmvoorstelling, workshops en gezelschapsspellen zoals Weerwolven en Twister. De volgende ochtend wordt de avontuurlijke nacht afgesloten met een gezamenlijk ontbijt. Natuurlijk heeft kamperen in een museum zo zijn eigen regels, op deze camping is geen douche en het toiletpapier is weg bij de toiletten dus zorg ervoor dat je je eigen rol meeneemt!

Volwassenen zijn welkom onder begeleiding van minimaal 1 kind en maximaal 3. De inloop is tussen 19:00 en 20:00 uur, en het ontbijt wordt geserveerd tussen 08:00 en 09:00 uur. Een ticket kost € 20,00 per persoon en is inclusief ontbijt. Let op: je moet minimaal 2 kaartjes kopen (kind plus volwassene), en je kunt maximaal 4 kaartjes kopen (3 kinderen plus volwassene).

Mis dit magische avontuur niet! Reserveer je plekje op Camping Cobra en maak van deze nacht een onvergetelijke ervaring. Voor meer informatie en ticketverkoop, bezoek www.cobra-museum.nl.

0 Shares