Van Nieuwkerk verovert Nederland met drie nieuwe Honda-modellen

Automotive-centre Van Nieuwkerk, bekend als de expert op het gebied van Japanse auto’s, presenteert trots drie gloednieuwe Honda-modellen in de showroom. Of u nu de voorkeur geeft aan volledig elektrisch rijden met een actieradius van meer dan 400 kilometer of aan hybride rijden, Honda heeft voor iedereen een geschikte optie beschikbaar.

Honda ZR-V – Honda’s sportiefste SUV ooit

Met de lancering van de ZR-V heeft Honda haar meest sportieve SUV ooit geïntroduceerd. Dankzij het gestroomlijnde silhouet wordt zijn aanwezigheid op de weg extra be- nadrukt. Deze krachtige en efficiente Full Hybrid maakt het mogelijk om 1.000 kilometer te rijden zonder de auto op te hoeven laden. Met een ruime bagageruimte van 1.322 liter is het de ideale metgezel voor reizen. Het 9-inch infotainmentsysteem, dat is uitgerust met Apple CarPlay en Android Auto, biedt een luxe ervaring. Bovendien wordt het uitgebreide veiligheidssysteem standaard meegeleverd, wat de kroon op het werk vormt.

Honda CR-V – Honda’s meest premium gezins-SUV

Met een stoer ontwerp, geavanceerde technologieën en een luxueus interieur, is de Honda CR-V een indrukwekkende aanvulling op het Honda-assortiment. Bovendien is de Honda CR-V te verkrijgen in twee verschillende modellen: de CR-V e:HEV met volledige hybride aandrijving en de CR-V e:PHEV, een Plug-in Hybride. Met de Plug- in Hybride rijdt u ruim 80 kilometer volledig elektrisch, waardoor u alle dagelijkse ritten elektrisch kunt rijden. Daarnaast beschikt de nieu- we Honda CR-V ook over Honda SENSING 360: Honda’s meest geavanceerd veiligheidssysteem tot nu toe.

Honda e: Ny1 – Revolutionaire elektrische SUV

De nieuwe Honda e:Ny1 is een slim- me en stijlvolle SUV met krachtige elektrische prestaties en een indrukwekkend rijbereik van meer dan 400 kilometer. Voorzien van een panoramisch glazen dak biedt hij een ruim en licht interieur. Alle modellen worden geleverd met Honda’s geavanceerde SENSING veiligheidstechnologie. Met de MyHonda+ app kunt u op afstand het opladen plannen en het klimaat regelen. Bovendien beschikt de e:Ny1 standaard over parkeersensoren aan zowel de voor- als achterzijde.

Ga snel langs bij Automotive-centre Van Nieuwkerk

Met deze drie nieuwe modellen heeft Honda een reeks indrukwekkende SUV’s op de markt gebracht die lat hoger leggen voor prestaties, efficiëntie en veiligheid. Bent u enthousiast geworden over deze drie nieuwe modellen? Ga dan snel langs bij Automotive-centre Van Nieuwkerk in Amsterdam, Hilversum of Alphen a/d Rijn en maak een proefrit.

Meer informatie vindt u op www.vannieuwkerk.nl.

0 Shares