Martinez Chocolade komt naar de Ferdinand Bol

De herfstcollectie ligt straks klaar achter de winkeldeur van de Ferdinand Bolstraat 109. En nee, dan hebben we het niet over de nieuwe modetrends voor het komende najaar, maar de ‘seizoensgebonden producten’ van Martinez Chocolade.

Met Martinez Chocolatier de Pijp wordt er opnieuw een filiaal toegevoegd aan het steeds verder uitdijende familiebedrijf uit Amstelveen. Als sinds begin jaren 50 van de vorige eeuw verovert de familie Stam stukje bij beetje de wereld met chocolade. Martin Stam en zijn zeven zusters namen in 1975 het bedrijf over om het vervolgens steeds verder uit te breiden met filialen van Rotterdam tot Valkenswaard en nu weer een nieuwe vestiging in Amsterdam.

Met typische aan bepaalde jaargetijden en festiviteiten gebonden producten – denk aan sinterklaasletters, kerstkransjes en paaseitjes – en natuurlijk de overheerlijke bonbons werd menig chocoladehart veroverd. Alles wordt nog altijd exclusief geproduceerd in eigen fabriek.

Martinez Chocolade is al decennia een begrip in Amstelveen, maar inmiddels ook ver daarbuiten met filialen door het hele land. In oktober opent Martinez Chocolatier de Pijp. “Ik ben van kinds af aan klant en fan van Martinez Chocolade. De kans een eigen filiaal te starten kon ik niet laten schieten. De beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Een top concept, dat thuishoort in de leukste buurt van Amsterdam”, stelt de trotse nieuwe eigenaar.

0 Shares