Midzomer Mokum voor kinderen en jongeren tot 23 jaar

Van 4 juli tot en met 16 augustus is er MidzomerMokum, het Amsterdamse zomerprogramma met honderden culturele, sportieve en educatieve activiteiten in alle stadsdelen voor kinderen en jongeren tot 23 jaar. Op pleintjes, in sportparken, buurthuizen, theaters en buurten wordt deze zomer van alles georganiseerd. In Zuid zijn er meer dan 100 activiteiten.

Een greep uit het aanbod in Zuid

Natuurlijk zijn er veel sportactiviteiten, van 3×3 basketbal en inline skaten tot meidenvoetbal, dans en BMX. Ook zijn er leuke workshops zoals camera-acteren en natuur- en scheikundige proefjes doen. Je kunt een reportage maken bij het Kinderpersbureau, een Covid Summer Rap maken of je eigen merk ontwerpen. Er is outdoor schilderen, zingen, een theaterworkshop en een kinderkookcafé. En nog veel meer. Er zit voor iedereen wel wat bij.

Waarom Midzomer Mokum?

De gemeente organiseert Midzomer Mokum om het leven van kinderen en jongeren tot 23 jaar na de coronacrisis en het vele thuiszitten weer wat leuker, gezelliger en ook leerzaam te maken. Samen met sportverenigingen, musea, scholen, welzijnsorganisaties, bibliotheken en andere partners is een gevarieerd programma gemaakt.

Programma en inschrijven

Het programma voor heel Amsterdam vindt u op de pagina Midzomer Mokum. Kies stadsdeel Zuid voor de activiteiten in Zuid. Bij elke activiteit staat waar je je kunt inschrijven.

0 Shares