Lezersactie: gesigneerd exemplaar Gouden Bergen van Marcel Beijer

Drie jaar lang werkte Marcel Beijer aan de opvolger van zijn veelgeprezen debuutroman Overwonnen verlangen. Op 8 juli verscheen de roman Gouden bergen waarin de Almeerse schrijver zich baseerde op een waargebeurd verhaal dat de lezer opnieuw zal verrassen.

Gouden bergen speelt zich af in twee plaatsen en periodes: het snelgroeiende Almere van1990 en een al even snel groeiende goudzoekersstad in het Wilde Westen van 1907. De hoofdpersoon, Carolien de Wild, pendelt tussen beiden werelden heen en weer. Dat heeft een reden. Maar welke reden dat is, wordt in het spannende boek stap voor stap ontrafelt.

“Gouden Bergen is vooral een mysterieus boek”, zegt Marcel Beijer. “Is er een verband tussen beide werelden en in welke wereld leeft Carolien écht? Beiden steden waar ze in leeft groeien als kool. Dat verleidt mensen om groot te dromen. The sky is the limit. Maar soms komen dromen niet uit en blijken er Gouden bergen te zijn beloofd.”

Hebzucht
Het maakt Gouden Bergen tot een boek dat de lezer meesleept in de mysterieuze en gevaarlijke wereld van hebzucht. “Het boek komt tot een climax als het geheim in het deels waargebeurde verhaal wordt ontrafeld na een moord die tussen beide werelden in lijkt te liggen. Want elk boek gaat over liefde’, zegt Beijer.

Voor Gouden bergen stapte Beijer over van uitgeverij Elikser naar ISJB Uitgevers. Via deze uitgeverij verschijnt ook een heruitgave van Beijers debuutroman Overwonnen Verlangen.

Lezers van deze krant krijgen een gesigneerd exemplaar van het boek gesigneerd als ze bestellen via de site leesjegelukkig.nl.

Schrijf bij de bestelling dan wel even de code ‘Actie Krant’.

Marcel Beijer – Gouden Bergen

ISJB Uitgevers
ISBN 9789083025698

Prijs: 17,95

 

 

0 Shares