Nieuwe Hybride modellen van Renault beschikbaar bij Nieuwendijk

Schoner rijden, besparen op brandstofkosten én voordeel behalen op de wegenbelasting? Dit is vanaf nu mogelijk met de nieuwe hybride en plug-in E-TECH hybride modellen van Renault – nu beschikbaar bij Renault Nieuwendijk.

Als pionier en expert op het gebied van elektrisch rijden, heeft Renault dynamische en efficiënte E-TECH hybride aandrijflijnen ontwikkeld. De hybride aandrijflijn van Renault is beschikbaar in twee varianten: zelf ladende hybride en als oplaadbare plug-in hybride. Of je nu lange afstanden rijdt of veel in de stad, met de nieuwe E-TECH hybride modellen verbruik je minder brandstof en geniet je van rijplezier onder alle omstandigheden.

Het gamma start bij de Clio E-TECH Hybrid, gevolgd door de nieuwe Captur E-TECH Plug-in Hybrid 160 en de MEGANE E-TECH Plug-in Hybrid 160 die dit najaar wordt verwacht. De nieuwe Renault CLIO HYBRID laadt zichzelf op tijdens het rijden, bij de nieuwe Renault CAPTUR en MEGANE PLUG-IN HYBRID kun je ook de stekker gebruiken. In beide modellen wordt de benzinemotor ondersteund door twee elektromotoren.

Met een hybride model van Renault rijd je duurzamer, bespaar je brandstofkosten én heb je voordeel op wegenbelasting. Daarnaast profiteer je nu tijdelijk tot € 500,- aan gratis opties bij aankoop van een hybride model. Kom langs en ervaar het comfort van hybride rijden tijdens een proefrit bij Nieuwendijk!

Lees meer op www.autobedrijf-nieuwendijk.nl.

 

0 Shares