Open dag Taalhuis en Marché Méditerranée

Taalhuis Amsterdam houdt zaterdag 17 december tussen 14:00 en 18:00 uur een open dag op de leslocatie aan de Tweede Schinkelstraat 26, waarbij verschillende vreemde talen aan bod komen. De open dag wordt omlijst met een mediterraanse markt.

Tijdens de open dag kun je kennismaken met de docenten, een proefles volgen, een intake te krijgen en jezelf voor een cursus in te schrijven. Voor de proeflessen is er een maximum aantal plekken beschikbaar voor elke les, dus om zeker te zijn van een plekje is aanmelden aan te raden via de website taalhuisamsterdam.nl. De taalcursussen worden op de leslocatie en via Zoom gegeven. Beginners hebben geen intake nodig, maar mensen met een basis krijgen een intake met een docent om het exacte niveau te kunnen bepalen.

Tijdens de open dag kun je ook lekkere specialiteiten kopen van Griekse supermarkt Bakaliko, Italiaanse home accessories van Amaregalo of handgemaakte en zero waste producten van Little Quiet Ideas, poppen van Atelier Bruin, sieraden van Fusionne of Broche Magique, artisanale truffels van Maison Genevieve proeven of Italiaanse snacks van Polpetta – Lokale Gastronomie. In het Café Méditerranée worden de hele dag verse crêpes en vin chaud (glühwein) geserveerd.

Er is tevens een kleine boekenmarkt waar je boeken in iedere taal kan ruilen of boeken met korting kopen, die niet meer als lesmateriaal worden gebruikt. De proeflessen worden afgesloten met een rondje ‘speak-dates’ en een borrel.

Meer informatie: www.taalhuisamsterdam.nl of via e-mail: info@taalhuisamsterdam.nl.

0 Shares