Pitabroodjes transformeren in een ware smaaksensatie

Voor ieder wat wils: als het om het nuttigen van een smaakvolle maaltijd gaat, dan ben je op winkelcentrum Gelderlandplein aan het juiste adres. De variatie is groot, van een snelle hap tot een culinair hoogstandje, het is allemaal verkrijgbaar. Aan dat ruime assortiment is nu een nieuw restaurant toegevoegd: Pita Queen.

“De bedoeling van Pita Queen by MoGusto is om aan iedereen te laten proeven dat een eenvoudig pitabroodje een ware smaaksensatie kan zijn”, vertelt Mo, de bedenker van Pita Queen. “Net als zoveel chefs heb ik leren proeven en koken van mijn moeder en oma. Als klein kind werd ik al in een hoek van de keuken neergezet en kreeg ik de lekkerste smaken mee van hen. Door die ervaring ben ik vast kok geworden”, gaat hij verder.

En niet zomaar een kok, Mo heeft onder andere gekookt bij Blakes en bij het Amstelhotel onder leiding van Robert Kranenborg, restaurants met één en twee Michelinsterren. Deze ervaring komt terug in de gerechten. Een pita met onder andere avocado, fetakaas en granaatappel klinkt wellicht exotisch maar is een van de lekkerste vegetarische gerechten ooit.

“Wij hebben echt voor ieder wat wils, vegan, vegetarisch en al het andere. En alles wat we verkopen, is biologisch en zelf gemaakt. Ons doel is om aan iedereen te laten zien dat pita een authentiek, maar vooral geweldig veelzijdig gerecht is. We willen echt iedereen hiervan laten proeven. Mensen kunnen hier gezellig komen ontbijten, lunchen of dineren, maar afhalen of thuisbezorgen kan ook”, vertelt Mo.

Behalve dat de zaak een hele open en warme uitstraling heeft, zijn ook de prijzen zeer vriendelijk. Een pitabroodje kost minder dan 7 euro en er is ruime keuze. Ook het aanbod van salades en andere gerechten is meer dan voldoende. Daarbij wordt de kaart met regelmaat ververst, zodat er voldoende te kiezen blijft.

Als u eens langs wil gaan dan is Pita Queen gevestigd aan de Willem van Weldammelaan. Meer informatie, of direct online bestellen kunt u via www.pitaqueen.nl

0 Shares