Prijswinnaar diner voor 2 bij NENI is bekend!

In de voormalige Citroën garage aan het Stadionplein is sinds dit voorjaar restaurant NENI geopend. Wie zich de oude werkplaats nog kan herinneren die hier vroeger gevestigd was moet zich klaar maken voor een grote verassing. Een deel van het pand is omgevormd tot kantoren en op de begane grond is een restaurant met een deli gevestigd, NENI.

Het is een modern restaurant met een intieme inrichting. Doordat de ruimte is opgedeeld in verschillende delen oogt het geheel zeer gezellig en knus. In het midden is een grote open keuken geplaatst waar de koks hun werk verrichten in het volle zicht van de gasten, een garantie voor vers en lekker eten. Bij NENI kun je eten volgens het shared dining principe.

Je besteld meerdere gerechten die je kunt delen of zelf opeten. Een beetje zoals Spaanse tapas maar dan gebaseerd op de internationale Oosters Mediterraanse keuken. Het eten is super vers, gevarieerd en zeer smakelijk. De koks verstaan hun vak. Wat eveneens opvalt is dat de bediening zeer vriendelijk en snel is, daarnaast weten zij heel goed wat de keuken maakt en kunnen ze de uitstekende wijnkaart goed toelichten.

De combinatie van een warm en sfeervol restaurant met een zeer goede en redelijk geprijsde keuken en goede bediening zorgen ervoor dat NENI echt een aanwinst is voor de buurt.

Naast het restaurant gedeelte heeft NENI sinds kort ook een Deli, hier kunt u voor de lunch gerechten afhalen.

Voor reserveringen en meer informatie: www.neni-amsterdam.nl

Omdat Wijkkrant ZUID! 2 jaar bestaat hebben wij in de oktober editie van onze krant een prijsvraag gepubliceerd met als prijs een diner voor 2 bij NENI. Uit de overweldigende hoeveelheid inzendingen die wij hebben ontvangen, waarvoor onze dank, is Marga Wesselius als gelukkige winnares getrokken. Zij heeft inmiddels genoten van een gezellige en smakelijke avond bij NENI.

 

      

 

 

 

 

0 Shares