Renault Nieuwendijk is klaar voor de toekomst

De afgelopen periode heeft men hard gewerkt bij Renault Nieuwendijk om klaar te zijn voor de toekomst. Er is een nieuwe wasstraat in gebruik genomen en het pand heeft een opfrisbeurt gehad. Daarnaast heeft men recentelijk negen nieuwe elektrische laadpalen in gebruik genomen. “Renault is Europees marktleider op het gebied van elektrisch rijden” vertelt Daan Knop, vestigingsleider. “De Renault Zoe is technisch de beste elektrische wagen die momenteel leverbaar is, dat komt onder andere door ons unieke laadsysteem. De Zoe kan daarmee snelladen aan een gewone laadpaal”. Voor berijders van een elektrische wagen is dit een groot voordeel omdat de snelladers een hoger tarief rekenen voor stroom, met het speciale systeem van de Zoe hoef je hier niet extra voor te betalen bij een reguliere laadpaal. Wij reden even met de Zoe en waren onder de indruk van de ruimte en het comfort van deze Renault. Zowel in de stad als op de snelweg gedroeg deze auto zich uitstekend. We begrijpen heel goed dat Fetch, een nieuwe aanbieder van elektrische deelauto’s voor de Renault Zoe heeft gekozen.

Renault Nieuwendijk in Lijnden is de Renault dealer voor groot Amsterdam, en dat is goed nieuws. “Wij zijn een echt familiebedrijf” zegt Daan, “wij staan altijd klaar voor onze klanten”. “Wij zijn flexibel en behulpzaam, een klant wordt binnen het redelijke altijd door ons geholpen”. Dat kan alleen bij een familiebedrijf.

Met de opfrisbeurt van het pand, de wasstraat, de negen laadpalen en de Zoe is Renault Nieuwendijk helemaal klaar voor de toekomst.

  

 

 

 

 

 

 

De Renault Zoe is leverbaar vanaf € 32.940,- tot € 35.940,- van dit bedrag gaat nog € 4.000,- subsidie af!

Meer informatie op www.autobedrijf-nieuwendijk.nl

0 Shares