Scarbo Pianistencollectief speelt Beethoven in de Dominicuskerk

Pianisten van het Scarbo Pianistencollectief spelen op zondag 21 november de pianoconcerten 4 en 5 van Ludwig van Beethoven. Het Orkest Sempre Animato staat onder leiding van chef-dirigent Kian Pin Hiu. De pianosolisten zijn Mirjam Karres, Martijn Smits, Arthur Bouma en Lodewijk Crommelin.

Het concert vindt plaats op zondag 21 november in de Dominicuskerk aan de Spuistraat 12 in Amsterdam. Aanvang is 20:15 uur, de zaal is open vanaf 19:30 uur.

De toegang bedraagt 20 euro, dit is incl. een drankje in pauze. Kinderen tot 12 jaar betalen 10 euro. Reserveren en kaartjes vooraf bestellen kan via www.scarbomusica.nl/bespreking.php of via info@scarbomusica.nl.  QR-code controle aan de zaal is verplicht.

Bij dit concert wordt de schitterende Fazioli concertvleugel van de Dominicuskerk gebruikt. Na afloop van het concert is er gelegenheid om de musici te spreken.

Dit speciale concert is ter gelegenheid van het Beethovenjaar 2020 en is het laatste van een bijzonder initiatief door het Scarbo Pianistencollectief in een serie concerten in Amsterdam en Amersfoort in 2020-2021.

Voor meer informatie kijk op https://www.scarbopianistencollectief.nl/

0 Shares