SeniorWeb voor 50-plussers start met negende seizoen

SeniorWeb Amsterdam-Zuid start vrijdag 7 oktober met het nieuwe seizoen, de negende op rij. Het startsein wordt traditioneel gegeven met een ‘inschrijfdag’. Belangstellenden zijn van 10:00 tot 13:00 uur in het Huis van de Wijk (Rijnstraat 115).

SeniorWeb richt zich op vijftigplussers en helpt hen vertrouwd te raken én te blijven op het gebied van digitale ontwikkelingen (computer, tablet, smartphone). Het programma bestaat uit cursussen (meerdere lessen), workshops (één les) en individuele, persoonlijke hulp en ondersteuning. Ook is er de mogelijkheid voor persoonlijke hulp en ondersteuning aan mensen met problemen met en vragen over apparatuur in de vorm van een wekelijks spreekuur op dinsdagmorgen (10:00-12:00 uur)

Op het nieuwe programma staan cursussen op het gebied van starten met Windows 10, Windows 11, met de Mac, met de iPhone en met een Android smartphone of tablet. Verder biedt SeniorWeb een cursus om vertrouwd te raken met de digitale overheid, de Digitale Burger. En er zijn workshops op het gebied van kennismaken met de chromebook, kennismaken met Windows 11, streamen van muziek, Google foto’s, veiligheid op internet en zoeken met Google.

Het leslokaal van SeniorWeb Amsterdam-Zuid is te vinden in het Huis van de Wijk Rivierenbuurt, Rijnstraat 115. Meer informatie: www.seniorweb-amsterdamzuid.nl , via de e-mail ( seniorweb.amsterdamzuid@gmail.com) of telefonisch (06-80140373).

Foto: Pexels – Anna Shvets

0 Shares