Smaakmaker Renzo’s groeit door in Amsterdam-Zuid

Zo’n 35 jaar, 2 miljoen klanten en ontelbare kilometers aan tagliatelle verder is het voor het Amsterdamse delicatessenhuis Renzo’s tijd voor een flinke sprong voorwaarts. Het jarenlang succes zet het bedrijf aan tot uitbreiding; sinds kort heeft de Italiaanse smaakmaker een tweede locatie, geheel authentiek gerestaureerd. Op de hoek van de Johannes Verhulststraat en Cornelis Schuytstraat, ook in Amsterdam- Zuid, wordt de originele kaart gevoerd. Wel eens een broodje Dino kip gegeten of een broodje met Tallegio? Niet? Op naar Zuid!

Het verhaal van Renzo’s start, hoe kan het ook anders, in Italië, in het lieve plaatsje Tivoli. Daar verraste oom Renzo vriend en vijand met zijn uitzonderlijke Italiaanse gerechten. Deze pasta’s, sauzen, salades en desserts kenden hun basis in, door generaties overgedragen, recepten. Eigenheid, traditie en ambachtelijkheid kenmerken de producten die in Amsterdam worden verkocht. Zij kunnen worden gekocht voor consumptie thuis of gegeten in de luxe serre achterin het nieuwe filiaal.

Het moederbedrijf, aan de Van Baerlestraat, kent al vanaf de start een grote schare fans. Voor het broodje kip Dino (naar geheim recept…), voor de nationaal bekende pesto en voor de truffelpasta staan rijen aan de counter. Net als voor de bitterkoekjesmousse en zonnemayo. Tsja, voor de lijnende hardliner is het even slikken. Maar lekkerbekken halen hun hart op.

De nieuwe uitbreiding is helemaal in lijn van de opmars van het bedrijf. Renzo’s startte dus met een kleine, fijne zaak in de jaren tachtig en is uitgegroeid tot leverancier van formaat. Bedrijfsevents, aangeklede borrels, broodjeslunches, huwelijksfeesten, recepties, walking diners, verjaardagen en jubilea: daar waar mensen samenkomen om te vieren en te genieten wordt Renzo’s ingeschakeld. Opdrachtgevers variëren van particulieren tot grote bedrijven tot ver buiten Amsterdam.

In de webshop, via online besteldiensten, met Renzo’s on Wheels en in het nieuwe filiaal in de Cornelis Schuyt is Renzo’s breed bereikbaar voor een gevarieerd publiek. En ook dát had Oom Renzo in Tivoli, nu ver in de 80 en zijn dagelijkse fietstochtje van 10 km doende, vast nooit vermoed…

Smakelijke informatie, prijzen en reserveringen via: www.renzos.nl of info@renzos.nl.

   

0 Shares