Succesvolle workshop voor vintage racefietsen bij Bro-cyle Amsterdam

Bro-cycle Amsterdam is opgericht door 4 vrienden die helemaal weg zijn van vintage racefietsen. Sinds maart 2019 is er een fysieke winkel in de Ruysdaelstraat waar aan de fietsen wordt gesleuteld en deze worden verkocht. Ook verkopen de heren elektrische steps, elektrische vouwfietsen (Voltbike) en elektrische fietsen (Phatfour). Achterin de zaak is een grote werkruimte waar aan de fietsen wordt geklust. Ook is deze ruimte uitermate geschikt om workshops te geven.

Op 10 oktober heeft de eerste racefiets workshop plaatsgevonden. De 8 deelnemers stapten met hun eigen racefiets de workshopruimte binnen. Hier werd door Joost en Jornt uitgelegd hoe belangrijk het is om voor je vertrekt een aantal veiligheidchecks te doen. Daarnaast lieten de mannen vakkundig stap voor stap zien hoe je een bandje verwisselt. Iedereen oefende daarna op zijn/haar eigen fiets totdat het vlekkeloos ging. Het was een groot succes, omdat iedereen na de workshop zorgeloos alle ongemakken onderweg zelf kan oplossen.

Na de workshop was er een uitgebreide borrel waar nog uitvoerig verhalen werden uitgewisseld over gemaakte fietstochten, fietsoutfits en fietsgear.

Kortom een groot succes! Op naar versie 2!

Check voor meer informatie Bro-cycle.com of kijk op Facebook/Instagram.

0 Shares