Uitvaartverzorging A. de Jong is verhuisd naar Nieuw-West

Na ruim veertig jaar gevestigd te zijn geweest aan de Cliostraat in Zuid, is Uitvaartverzorging A. de Jong verhuisd naar de Sloterweg in Nieuw-West. Het bedrijf is midden jaren zestig gestart door de vader van Angela de Jong. Destijds was hij koster van de grote Willibrorduskerk, en later van de nieuwe Willibrorduskerk. In die tijd verzorgden de kosters de uitvaarten voor de leden van de katholieke kerk. Nadat werd gestopt met het betalen van kosters voor hun werk, is Uitvaartverzorging A de Jong zich meer gaan ontwikkelen en groeien. In eerste instantie gebeurde dat vanuit de kerk, later vanuit het huurhuis aan de Cliostraat. Dit pand is verkocht en wordt gerenoveerd, waardoor het bedrijf is verhuisd naar de pastorie van de Sint Pancratiuskerk.

Uitvaartverzorging A. de Jong is al decennialang een echt familiebedrijf. De man van Angela, Jenno Fabriek, werkt ook in het bedrijf en recentelijk is hun zoon Sjoerd ook ingestapt. Door hun lange geschiedenis en vooral vanwege de persoonlijke benadering, zien zij dat heel veel klanten hen weten te vinden in de moeilijke periode na een overlijden. Het bedrijf beperkt zich al lang niet meer tot alleen begrafenissen, maar verzorgt ook crematies. Samen met de nabestaanden kijken zij naar hoe zij een zo respectvol mogelijke uitvaart kunnen realiseren binnen de mogelijkheden van de familie.

“Wij zien heel vaak mensen terugkomen, voor wie wij in het verleden een uitvaart hebben geregeld. Voor ons is dat een groot compliment waar wij veel waarde aan hechten”, zegt Angela.

Meer informatie is te vinden bij www.uitvaartcentrum.amsterdam

 

0 Shares