Vrolijke gezinsvoorstellingen tijdens ‘donkere dagen’

De donkere dagen lenen zich perfect voor de gezellige uitjes met het gezin. Theater DeLaMar brengt deze kerstvakantie daarom grappige, avontuurlijke en muzikale jeugdvoorstellingen voor jong en oud. Zowel op de locatie in het centrum (Marnixstraat 402) als op de locatie in West (Laan van Spartaan 4) zijn er voorstellingen te bezoeken voor diverse leeftijden.

Kaarten zijn te boeken via www.delamar.nl/jeugd.

27 december: Familie Wolf komt hier wonen (6+)

Een interactieve en filosofische familievoorstelling over broer en zus Wolf, die op zoek naar een leefgebied per ongeluk op de speelvloer van een theater belanden.

28 december: Koos & Moos (4+)

In deze vrolijke voorstelling laten Koos de Koala en zijn mensenvriend Moos aan de hand van spannende verhalen en gezellige liedjes zien hoe je lief kunt zijn voor onze aarde.

28 en 29 december: nijntje de musical (2+)

Deze kleurrijke musical maakt van een eerste theaterervaring een feest voor peuters én ouders. Beleef de avonturen van het wereldberoemde konijntje en haar vriendjes, en dans en zing gezellig mee met de liedjes.

29 en 30 december: De hond die licht gaf (6+)

In deze liefdevolle familievoorstelling is een bijzondere rol weggelegd voor de Mexicaanse feestdag Día de los Muertos. Vol livemuziek, poppenspel en knallende uitvindingen.

2 januari: Kruimeltje (6+)

Een echte feel good-musical naar het bekende boek van Chris van Abcoude. Geniet van prachtige liedjes en een hartverwarmend verhaal over vriendschap, avontuur en het volgen van je dromen.

4 t/m 22 januari: Wolfgang, het wonderjong (8+)

In deze grootse muziektheatervoorstelling vol hartstochtelijke vriendschappen en rake noten volgen we Wolfgang ‘Wolfie’ Amadeus Mozart in zijn leven als kindster én recalcitrante puber.

Foto: Kruimeltje, fotograaf Nick Franken

0 Shares