Zing mee met het Groot Amsterdams Kerstkoor

Zing je graag en houd je van kerstmuziek? Dan is het Groot Amsterdams Kerstkoor misschien echt iets voor jou! Lekker een aantal maandagavonden ongedwongen zingen, een mooie gelegenheid om andere mensen te leren kennen en samen toe te werken naar een mooi kerstconcert op 18 december.

Onder deskundige leiding van dirigent Ferdinand Beuse en met virtuoze pianobegeleiding van Kees van Zantwijk wordt een gevarieerd kerstprogramma ingestudeerd. Zo wordt o.a. O Holy Night en White Christmas gezongen, maar ook Being alone at Christmas (Miss Montreal) en This Christmas (Donny Hathaway). Op de website zijn de andere liedjes ook te beluisteren.

Er wordt gerepeteerd met ingezongen partijen per stemgroep, zodat je thuis alvast je eigen partij kunt voorbereiden. Dat zorgt voor een aangename vaart in de repetities. Het Groot Amsterdams Kerstkoor is toegankelijk voor zangers van elk niveau, sommigen zullen er de eerste koorervaring opdoen en anderen dragen bij aan een stevig vocaal fundament. De eerste repetitie is inmiddels geweest maar vanaf maandag 24 oktober ben je van harte uitgenodigd om mee te komen zingen. De repetitielocatie is Vrijburg aan de Diepenbrockstraat, de repetitie vangt aan om 20:15 uur en duurt tot 22:15 uur.

Voor meer informatie, kosten en aanmelding kijk op: www.grootamsterdamskerstkoor.nl

 

0 Shares