Zingen op het podium van het Concertgebouw

Excelsior is een enthousiast koor dat op zoek is naar zangers in alle stemgroepen: sopranen, alten, bassen en tenoren. Voor degenen die geïnteresseerd zijn en tijd hebben voor een mooie en uitdagende hobby: zing mee met onze uitvoeringen in Het Concertgebouw, ‘waar alles mooier klinkt. Ervaring met zingen is een pre, maar ook met zangpotentieel en zangambitie ben je van harte welkom.

De koorleden repeteren op dinsdagavond in de Willem de Zwijgerkerk aan de Olympiaweg 14 in Amsterdam-Zuid (19:45-22:15 uur). Aanmelden om een of meer proefrepetitie bij te wonen, en om daarna auditie te doen als je enthousiast bent, kan via leden@kcov-excelsior.nl. Aan nieuwe leden zal een aantal gratis (gezamenlijke) zanglessen worden aangeboden.

KCOV Excelsior is een oratoriumkoor met een repertoire van veelal bekende klassieke koorwerken (zoals jaarlijks de Matthäus-Passion van J.S. Bach). Na de zomerstop zijn de koorleden op 23 augustus weer begonnen met hun wekelijke repetities voor de komende najaarsuitvoeringen: de Messiah van G.F. Händel in november en het Weihnachts-Oratorium van J.S. Bach in december.

Komende concerten:

Messiah van G.F. Händel – Het Concertgebouw – vrijdagavond 18 november 2022

Weihnachts-Oratorium van J.S. Bach – Dominicuskerk – zondagmiddag 18 december 2022

Matthäus-Passion van J.S. Bach – Het Concertgebouw – Palmzondagavond 2 april 2023

Gratis kaarten

Voor de uitvoering van de Messiah op 18 november in het Concertgebouw mag Wijkkrant ZUID twee kaarten weggeven. Wil je daarop kans maken? Stuur een email met naam en adres- en contactgegevens en de reden waarom u graag kans wil maken en doe dit voor 15 september a.s. naar administratie@solidsalesandmarketing.nl

De winnaar van de kaarten is bekend en geïnformeerd. Mevrouw Vink mag het concert op 18 november bijwonen, wij wensen haar heel veel plezier!

0 Shares