Andere naam, zelfde formule: Stadsmarkt De Pijp

De naam is veranderd, maar verder is de formule nog exact als voorheen. Dus dezelfde hoogstaande kwaliteit, vriendelijk en deskundig personeel en een uitgebreid assortiment aan producten. Stadsmarkt De Pijp, tot 1 januari van dit jaar beter bekend als Landmarkt (aan de Van Woustraat), heeft stilzwijgend een andere naam aangenomen, maar zijn positie behouden in de buurt.

Landmarkt Amsterdam-Noord richt zich meer op de grote overdekte versmarkten en om die reden wilde het bedrijf afscheid nemen van de vestiging aan de van Woustraat. Vestigingsmanager Michael Beugelink zag zijn kans schoon en hoefde er niet lang over na te denken om de vestiging over te nemen. “Ik geloof heilig in dit concept”, klinkt het enthousiast.

De geur van vers brood

Dan: “Door direct de producten bij de boeren en de telers te halen, verdwijnt er een tussenstation. Consumenten kunnen alles proeven. Stukken kunnen altijd groter of kleiner. Dat maakt ons net even anders dan anderen. En wat je bij ons onder hetzelfde dak vindt, zijn de ambachten slager, visboer en bakker.” Zo komt direct bij binnenkomst de geur van vers brood je tegemoet, want net over de drempel van Stadsmarkt De Pijp vind je een filiaal van Le Perron, een van de beste bakkers van Amsterdam.

Stadsmarkt De Pijp voert een breed assortiment producten voor de dagelijkse boodschappen, van een biologische groenten en fruit tot de gebruikelijke fles Coca Cola. “Daarmee houden we de winkel toegankelijker en betaalbaarder te maken en daardoor is Stadsmarkt De Pijp ook betaalbaarder dan vergelijkbare formules”, meldt Beugelink.

Voor meer informatie: www.stadsmarktdepijp.nl. Of ga gewoon eens langs om te kijken.

0 Shares