Aupingstore heeft veel keuze, dus wordt tijd genomen voor advies

Een jaar geleden, midden in de heftigste coronalockdown van de afgelopen twee jaar, is in Buitenveldert de Aupingstore geopend. Nu de coronabeperkingen zijn verdwenen, is het een mooi moment om te kijken hoe het daar nu gaat. In de ruime winkel hangt een ontspannen en ongedwongen sfeer.

“Auping is een Nederlands merk, alles wordt hier gemaakt. Het is het beste en meest bekende slaapmerk in ons land, en we krijgen veel support van hen” vertelt Ronny Grimbergen op de vraag waarom hij besloot om alleen Auping te verkopen. “Een mens slaapt ongeveer acht uur per dag, Auping heeft daar heel veel aandacht voor met hun bedden, en wij hebben heel veel aandacht voor de klanten. Er zijn verkopers en er zijn adviseurs maar bij ons werken verkoopadviseurs, onze mensen helpen je op een prettige manier bij het maken van de juiste keuze.”

Zijn collega Gertie Gorissen vult hem aan: “Mensen kopen misschien eens in de tien jaar een bed, dat is behoorlijk grote uitgave. Dan moet je daar de tijd voor nemen. Wij gaan met een goede kop koffie rustig met de klanten zitten en bekijken dan de wensen. Daarbij kijken we bijvoorbeeld ook naar eventueel medische indicaties, waarmee rekening moet worden gehouden. Daarna gaan we de diverse mogelijkheden bekijken. Auping maakt vlakke en verstelbare bedden, boxsprings en spiraal bodems en alle bijpassende matrassen.” Aupingstore heeft een ruime keuze en daarom wordt de tijd genomen om tot een goed advies te komen, gaat Gorissen verder. “Daarbij gaan we uiteraard ook proef liggen op de mogelijke keuzes. En mocht het matras na aankoop toch tegenvallen, dan heeft Auping een negentig dagen omruilgarantie voor het matras”. Soms blijkt namelijk dat het gekozen matras toch tegenvalt en niet went. Ronny is daar duidelijk in, “We gaan door tot de klant tevreden is. We willen gewoon dat je goed slaapt”.

Aupingstore is te vinden aan de A.J. Ernststraat 865 in Buitenveldert.

Voor meer info: www.auping.com/nl/stores/auping-store-amsterdam-buitenveldert

0 Shares