Autobedrijf Nieuwendijk bestaat 40 jaar!

AL 40 JAAR STERK IN DE REGIO

Wij gaan uitbreiden naar Zaandam én vieren de hele maand november ons 40-jarig jubileum. Dat betekent extra veel voordeel voor onze klanten!

Ondanks de vele veranderingen in de wereld en in de autobranche, werken wij hard aan onze toekomst. Zo hebben we afgelopen jaar onze vestigingen in Hillegom en Amsterdam West gemoderniseerd, is onze vestiging in Aalsmeer compleet verbouwd en uitgebreid én zullen wij half november een nieuw pand betrekken in Amsterdam Zuid-Oost (100m vanaf onze huidige locatie). Al 40 jaar zijn wij sterk in de regio en we zijn dan ook heel blij u te kunnen vertellen dat u ons vanaf 1 december ook in Zaandam kunt vinden.

Wie jarig is, trakteert!
Dit jaar bestaan wij 40 jaar, en dat vieren we graag met u. Zo profiteert u een maand lang van jubileumvoordeel tot € 3.000,- op een nieuwe Renault, ontvangt u tot € 400,- aan accessoires cadeau en profiteert u ook in de werkplaats van extra korting. Daarnaast maakt u door mee te spelen met onze jubileumprijsvraag kans op een jaar lang gratis in de nieuwe Twingo ELECTRIC rijden. Benieuwd naar het voordeel?

https://www.autobedrijf-nieuwendijk.nl/renault/acties/wie-jarig-is-trakteert/

0 Shares