De club Lions1Host is dankbaar

Vanaf half november 2023 tot begin 2024 hebben grote inzameldozen bij vier openbare bibliotheken (OBA) gestaan in Amsterdam-Zuid: Buitenveldert, CC Amstel, Olympisch Kwartier en Roelof Hartplein.

Veel bezoekers van de OBA hebben hierin Douwe Egbertspunten voor heel veel pakken koffie voor de Voedselbank gedaan en vreemd en oud geld voor oogoperaties in derde wereldlanden, waaronder voor staaroperaties.

In de vier bibliotheken is 290.000 aan DE punten opgehaald en 13-14 kg aan vreemd en oud geld. Sommige bezoekers hadden er ook oude zilveren munten in gedaan zoals guldens en rijksdaalders. Alles is geld waard dus dit is ontzettend ruimhartig en daarvoor wordt iedereen bedankt door de Lions! Het geld wordt uitgezocht door vrijwilligers van de serviceclub Lions en elke 10 euro aan vreemd en oud geld wordt door de Wilde Ganzen met 50 % verhoogd tot 15 euro.

Vind je het leuk om eens een avond van de Lions mee te maken en te overwegen om lid te worden om dit jaar een bijdrage te leveren aan de actie? Neem dan via de mail contact op met amsterdam.1.host@lions.nl

0 Shares