De Nacht van Emma

Op zaterdagavond 14 maart vindt een inspirerend evenement plaats in het Stedelijk museum te Amsterdam. Iedereen is welkom.

Een exclusief ontspannen programma met kunst, inspiratie en muziek wordt aangeboden. Vanaf 19.30 uur is de ontvangst door de gastvrouw van de avond Daphne Deckers. Om 20.00 uur wordt de avond geopend door André Kuipers ambassadeur van het Emma Kinderziekenhuis. Na een korte toelichting door het Stedelijk museum worden in kleine groepen rondleidingen gegeven door de “Blikopeners”. Speciale aandacht gaat uit naar de première van de tentoonstelling “The Future is now” van de Koreaanse kunstenaar Nam June Paik. Deze tentoonstelling gaat de volgende dag open. Aansluitend vindt een veiling plaats van tekeningen van kinderen uit het Emma Kinderziekenhuis en wordt er feest gevierd met de Big Bad Bruce Band en Laura Fygi tot circa middernacht.

De avond wordt georganiseerd door de Rotary in Amsterdam tezamen met het Stedelijk en het Emma Kinderziekenhuis. Doel van de avond is op heel plezierige wijze zoveel mogelijk geld op te halen voor nieuwe Care Units IC Neonatologie.

De toegangskaarten kosten € 75 (tot 18 jr. € 25) welk bedrag geheel zonder enige overheadkosten ten goede komt aan het Emma. De kaartjes kunnen worden besteld op www.denachtvanemma.nl. Ook aan de deur kunnen kaartjes worden gekocht.

Om middernacht aan het einde van deze geweldige avond zal het eindbedrag van de actie worden bekend gemaakt.

 

0 Shares