FREEZLAB Amsterdam, NEXT LEVEL WELLNESS

Reuma, MS, herstellen van corona of gewoon werken aan een sterker immuunsysteem, Freezlab heeft de oplossing.

Ruim 6 jaar geleden opent Freezlab haar deuren in het Olympisch stadion in Amsterdam. Je gaat 3 minuten in -110 graden droge koude lucht met als resultaat: heel veel gezondheidsvoordelen. Het duurde even voordat mensen gewend waren aan het idee maar inmiddels hebben we meer dan 60000 unieke bezoekers mogen verwelkomen die de gezondheidsvoordelen van de kou hebben mogen ervaren, welke gezondheidsvoordelen kun je zoal verwachten:

 • Pijnvermindering bij chronische ziektes zoals; reuma en MS
 • Sneller herstel na operaties en na sporten
 • Versterkt het immuunsysteem
 • Vermindert vermoeidheid en maakt je mentaal scherper
 • Vermindert overgangsklachten
 • Vermindert depressiviteit en burnoutklachten

Dit zijn een aantal van de effecten als je regelmatig een freez sessie doet. Nog steeds vinden mensen de gedachte van de kou wat eng maar weet dat het droge koude lucht is die heel zacht aanvoelt en je tijdens de hele sessie begeleid wordt door een ervaren freezmaster. Een koude douche wordt kouder ervaren dan een freez sessie dus nagenoeg iedereen houd het vol. Het fijne is ook dat het niet te lang duurt, je meteen je dag kunt vervolgen en het pijnloos is.

Freezlab zoekt 50 mensen met 1 van onderstaande klachten:

 • Reuma/MS
 • Depressiviteit
 • Overgangsklachten
 • Herstellend zijn van COVID
 • Burnout klachten
 • Vermoeidheidsklachten/weinig energie

Wat kun je verwachten?

Je gaat 4 weken tussen de 3 en 7 x freezen per week en gaat de effecten van het freezen ervaren. Het ene lichaam reageert meteen, het andere lichaam heeft een aantal sessies nodig om de voordelen te voelen. We willen zoveel mogelijk mensen helpen maar er is maar plaatst voor 50 deelnemers en we geven een tevredenheidsgarantie af. De deelnamekosten zijn eenmalig €79 maar mocht je geen enkele verbetering ervaren dan krijg je het gehele bedrag terug. De enige voorwaarden is dat je minstens 3 x per week bent komen freezen.

Aanmelden kan via info@freezlab.nl en daarna wordt je uitgenodigd voor een eerste intake. Er zijn slechts 50 plekken beschikbaar dus zorg dat je erbij bent.

RED Light Therapie

Naast de freez sessies kun je bij Freezlab ook terecht voor RED Light sessies. Tijdens een Red Light sessie wordt het lichaam gedurende 10 minuten blootgesteld aan een combinatie van rood licht en nabij infrarood licht. Dit heeft een ongekend groot aantal effecten waaronder sneller herstel na sporten of operatie, terugdringen van ontstekingen, verbetering van de bloedsomloop, verbetering van de processen op celniveau, vermindering van pijnklachten, stimulering van haargroei, verbetering van de vruchtbaarheid bij mannen en versterking van de huid.

RED Light therapie, een oude methode in een nieuw jasje

Licht therapie behoort tot een van de oudste toegepaste herstel therapieën. Zonne therapie werd zowel in de Egyptische, Griekse, Chinese als Indiase oudheid beschreven. Uit vele studies en onderzoek blijkt dat ons lichaam licht nodig heeft om gezond te blijven. En aangezien de meesten van ons voornamelijk binnen leven, en daardoor maar weinig in contact komen met natuurlijk zonlicht, ontstaan er tekorten die op hun beurt weer allerlei nadelige effecten op onze algehele gezondheid kunnen hebben zoals depressieve klachten, lusteloosheid, moeheid, slecht slapen.

Ontdek de heilzame werking van 10 minuten rood en nabij infrarood licht. Combineer een RED Light sessie met een freez sessie voor optimaal resultaat.

Hydro therapie

Tijdens een hydro sessie inhaleer je pure waterstofgas via een neusbrilletje en drink je gehydrogeneerd osmosewater.

Vandaag de dag worden we blootgesteld aan steeds meer en intensievere vormen van straling, vervuiling en andere invloeden die stress veroorzaken in het lichaam. De suppletie van moleculair waterstofgas kan een belangrijke bijdrage leveren om ons lichaam hiertegen te beschermen.

Waterstofgas ofwel H2 bestaat uit 2 atomen waterstof en is het kleinste en lichtste molecuul op aarde waardoor het nagenoeg alle cellen in het lichaam kan bereiken en zelfs door de bloedhersenbarriere heen kan gaan.  Honderden studies wijzen erop dat het inhaleren en drinken van waterstofgas kan helpen bij aandoeningen zoals Alzheimer, gewrichtsontstekingen, kanker en stemmingsstoornissen.  Ook zou het het verouderingsproces vertragen en allergie symptomen verminderen.

Waterstofgas heeft antioxidante werking waarbij het slechte vrije radicalen kan uitschakelen terwijl de vrije radicalen die nuttige functies vervullen in het lichaam met rust gelaten worden. Uit andere studies blijkt dat moleculair waterstofgas de synthese van glutathion in hersencellen verbetert.   Glutathion is een belangrijke antioxidant die cellen beschermt tegen het verouderingsproces. Bovendien heeft de suppletie van moleculair waterstofgas geen enkele negatieve bijwerking.

Ervaar bij Freezlab de revolutionaire hydro Therapie en ontdek de zuiverende werking hiervan.

Freezlab Amsterdam

Olympisch Stadion 36

Amsterdam

020-2621054

www.freezlab.nl

0 Shares