Holland & Barrett is verhuisd en ingericht volgens de nieuwe stijl

De bouwsteigers zijn weg en dus is nu goed duidelijk wie en wat er zit op de hoek van de Eerste Jan Steenstraat en de Ferdinand Bol, Holland & Barrett. Ja inderdaad, er zat al een filiaal van de gezondheidswinkels, maar deze nieuwe vestiging – een paar honderd meter verwijderd van de vorige locatie – is volledig volgens de nieuwe formule en in de nieuwe stijl ingericht.

En dat betekent een wat moderner uiterlijk, maar nog steeds met de herkenbare sfeervolle uitstraling; warmer door het gebruik van natuurlijke materialen (zoals hout) en echte planten. De winkel aan de Ferdinand Bol is het zesde filiaal dat in de nieuwe look and feel en het nieuwe concept van Holland & Barrett is ingericht. Ruim opgezet en overzichtelijk ingericht, waardoor een bezoek aan de winkel voor de klanten meer een echte beleving wordt. En dat is met name terug te vinden in de mogelijkheid om producten ook te testen, al is dit uit voorzorg en in verband met de maatregelen omtrent Covid-19 beperkt.

Wat is meeverhuisd naar de overzijde van de Ferdinand Bolstraat, is de klantvriendelijkheid en zeker niet in mindere mate de deskundigheid van de medewerkers. Goed geschoold en opgeleid voorzien zij iedereen desgewenst van nuttig en duidelijk advies over de producten, zowel voor preventief als behandelend gebruik. Het uitgebreide assortiment aan natuurproducten zijn zowel voor de in- als de uitwendige mens, van alle leeftijden en zowel mannen als vrouwen. Holland & Barrett, onderdeel van een internationale keten gezondheidswinkels, biedt een keur aan producten volgens het principe van clean beauty, dus geen parabenen, SLS en microplastics in de verzorgingsproducten.

Daarnaast heeft H&B een ruime keus aan vitamines en voedingssupplementen, maar ook sportvoeding en afslank- en detoxproducten. Denk bij H&B ook eens aan een diversiteit aan gezonde voeding (inclusief zoete en zoute snacks) en dranken en daar mogen suikervrije en glutenvrije producten natuurlijk niet ontbreken. En niet te vergeten schappen vol natuurlijke producten voor de persoonlijke verzorging; voor gezicht, mond, lichaam en haar, voor in bad en onder de douche en om een oplossing te bieden bij lichamelijke problemen.

Ook eens de Holland & Barrett-beleving meemaken? Stap dan gewoon eens naar binnen bij de winkel op de Ferdinand Bolstraat 85.

  

 

0 Shares