Maak samen de buurt schoon op Keep it Clean Day

Vrijdag 20 september 2019 is het Keep it Clean Day. In het hele land worden leuke acties georganiseerd om samen de buurt of straat schoon te maken. Ook in Amsterdam kunt u meedoen.

Zwerfafval is voor veel mensen een doorn in het oog. Om de omgeving schoon te houden, moeten we elkaar soms een handje helpen. Het samen opruimen van zwerfafval is een leuke manier om de buurt schoon te krijgen. En het versterkt de saamhorigheid.

Samen aan de slag

De gemeente roept iedereen die het leuk vindt op om vrijdag 20 september samen aan de slag te gaan. Als iedereen een uurtje zwerfvuil prikt is uw buurt zo weer schoon. U mag ook zelf een opruimactiviteit bedenken  Alle acties worden gewaardeerd en dragen bij aan een fijne leefomgeving. De gemeente faciliteert de schoonmaakacties met materialen, zoals handschoenen, ringen of vuilgrijpers. Nederland Schoon levert de andere materialen, als vuilniszakken en hesjes.

U kunt meedoen met een bestaande actie of zelf een activiteit organiseren. Wat u gaat doen, kunt u invullen op het aanmeldformulier.

Doe mee en meld u aan voor 13 september

Keep it Clean Day is een initiatief van Nederland Schoon. Meer informatie vindt  u op de website van supporter van Schoon.

0 Shares