Nieuw in Zuid: The Clubsandwich Company

Op de Roelof Hartstraat 26 in Amsterdam-Zuid zijn onlangs de deuren van The Clubsandwich Company geopend. Elke dag van de week geniet je hier van de beste clubsandwiches van de stad, als ook van heerlijke koffie, baksels, wijnen, cocktails en salades. Eindelijk heeft Amsterdam hét adres voor de perfecte club.

The Clubsandwich Company is ontstaan uit liefde voor de perfecte clubsandwich. Overal ter wereld staan er enkel twee clubs op het menu: óf kip, óf zalm en bovendien onmogelijk om te eten omdat deze, fans welbekend, altijd uit elkaar vallen. Dit moest natuurlijk anders. De zoektocht naar het perfecte formaat en de dikte van het brood, de lekkerste verse ingrediënten, de beste smaakcombinaties en de mooiste presentatie heeft geloond: The Clubsandwich Company is trots haar clubs met de wereld te delen. Eindelijk kun je in Amsterdam een kraakverse, perfect opgebouwde, prachtig ogende en bovendien smakelijke clubsandwich vinden.

Het pand op de Roelof Hartstraat heeft een ongekende metamorfose ondergaan. Een prachtig, met stijl ingericht ‘clubhouse’ is verrezen, waar iedereen zich thuis voelt – van buurman tot verre vriend. Het clubgevoel is niet alleen te danken aan het warme interieur waarbij je kunt eten onder een prachtige Canadian maple leaf boom maar ook aan de club crew, die dag in dag uit zorgt voor een persoonlijk welkom en een lach op je gezicht. Ook is het mogelijk om te brunchen of heerlijk te borrelen (met bitterballen) op het gezellige terras voor de deur.

Het restaurant en terras The Clubsandwich Company is elke dag van de week geopend van 09.00 tot 19.00 uur.

Reserveren kan online via de website reserveren@theclubsandwichcompany.com, 020 354 20 51 of loop even langs!

 

 

0 Shares