Saxofoonkwartet Dokwerk speelt in Dichtbij in de Kas

Saxofoon Kwartet Dokwerk staat zondag 5 februari op het podium in de kas van de Botanische Tuin Zuidas. Het viertal vormt een jong en energiek kamermuziekensemble.

De leden Lisa Schreiber, Jen-Hong Wu, Ileana Termini en Pedro Silva komen uit verschillende delen van de wereld en vonden elkaar in het cultureel bruisende Amsterdam. Ze brengen een fris en afwisselend repertoire, speciaal gecomponeerd voor het klassieke saxofoon kwartet. Door hun verschillende culturen en achtergronden te combineren krijgen ze een rijke verscheidenheid aan muzikale mogelijkheden. Onbevangen en luchtig blijven ze zoeken naar verschillende facetten van de klassieke saxofoon in de muziek van vandaag en morgen.

Iedere eerste zondag van de maand organiseert Dichtbij in de Kas aan de Van der Boechhorststraat 8 (achter de VU) gratis concerten in de Botanische Tuin Zuidas. Van november tot en met april is het genieten van bijzondere, uiteenlopende muziekoptredens, omringd door bloeiende sinaasappelbomen, met een drankje na. Een kaartje reserveren kan op www.dichtbij.online (1 euro reserveringskosten).

 

0 Shares