Tandheelkundeprofessionals bij TAND150 vullen elkaar goed aan

Bijna een halve eeuw nadat haar vader Robert zijn tandartspraktijk opende, is dochter Emma in de voetsporen van haar vader getreden. Met dit verschil dat beiden– naast de tijdloze kwaliteitsstandaarden – door het tijdsbeeld een ietwat andere tandheelkundestudie hebben gevolgd. “Maar daarom vullen we elkaar juist ook perfect aan”, reageert Emma.

Het vak is haar met de paplepel ingegoten. Kwam ze tijdens haar jeugd al regelmatig in de praktijk van haar vader, het waren de positieve verhalen over het vak die haar interesse in de studie aanwakkerden. “Tandheelkunde past bij mij. Dat wist al jaren. Ik ben graag met mijn handen bezig, ben precies en vind het leuk om met mensen te werken.” Ze is trots op de praktijk die haar vader heeft opgebouwd. “Een gezellige praktijk waar persoonlijke en hoogwaardige tandzorg wordt geleverd.”

De goede band die ze met haar vader heeft, maakt het extra fijn om met hem samen te werken, zegt ze. Ze kan met vragen en overleg altijd bij hem terecht. “Wel merk ik dat de tandheelkunde is veranderd sinds mijn vader studeerde. Ik heb (meer dan hij destijds) geleerd preventief te werken. Ik vind het belangrijk dat problemen worden voorkomen door mensen te motiveren om zelf goed voor hun gebit te zorgen, regelmatig op controle te komen en naar de mondhygiënist te gaan. De generatie tandartsen van mijn vader kon sneller complexe technische vaardigheden uitvoeren, doordat tijdens hun studie hierop meer de focus lag.”

Dat maakt, volgens haar, dat haar vader en zij elkaar in meerdere opzichten goed aanvullen. Emma: “Bovendien werken er in de praktijk nog meer tandartsen die ook uitblinken in verschillende onderdelen van de tandheelkunde. Verder bestaat het team uit meerdere mondzorgprofessionals die allemaal eigen visies en ervaringen hebben, waardoor we elkaar kunnen aanvullen en helpen. Ik vind het nog steeds elke dag een feest om aan de slag te gaan en ik kijk er naar uit om nog meer te leren en me verder te ontwikkelen.”

Voor meer informatie: www.tand150.nl.

0 Shares